Adopteer uw eigen Snellaadstation

Wilt u adverteren op een snellaadstation? Wilt u werken aan uw naamsbekendheid en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? ChargeMedia maakt het mogelijk door u één van onze 16 snellaadstations te laten ‘adopteren’. Uw geadopteerde snellaadstation wordt compleet in uw huisstijl ontworpen en is dé manier om dag en nacht geassocieerd te worden met het positieve imago van elektrisch rijden!

 

A-locaties

Onze snellaadstations liggen op A-locaties langs snelwegen in de Randstad. Het gehele laadstation staat tot de beschikking van uw merk. Dat betekent dat u beschikt over een acht meter hoge prijszuil die zich uitstekend leent voor uitingen van uw merk. Ook het laadstation zelf, dat dertien meter lang is, biedt meer dan genoeg ruimte om uw huisstijl te tonen aan duizenden automobilisten per dag. Dit is anno 2017 dé manier om uw merk positief in de spotlights te zetten.

 

Geef uw naamsbekendheid een boost én draag bij aan de verduurzaming van Nederland!


U weet als geen ander dat het succes van uw bedrijf bestaat bij de gratie van uw klanten. Gratis stroom aanbieden aan elektrische rijders levert u dan ook meer op dan alleen zichtbaarheid maar het geeft uw (groene) imago een enorme boost. Een in uw huisstijl ontworpen snellaadstation geeft uw klanten groene stroom cadeau. Word direct sponsor van ChargeMedia en laat uw merk Nederland van energie voorzien.